X
  • Nincs termék a kosárban

Csővázas rendszerek

A Lean Technology Hungária Kft. széles termékpalettával rendelkezik a csővázas rendszerek területén.

Magas kopásállóságú műanyag bevonatos és rozsdamentes acél csövek, eloxált vagy festett alumínium csövek, acél csatlakozók, görgős pályák, megvezetők, kerekek és minden olyan kiegészítő mely egy LEAN elv alapján tervezett ergonomikus munkaállomás, gyártócella vagy termelő egység kiépítéséhez szükséges akár ESD kivitelben is.

 

Az alkatrészeinkből készülő egységek egyszerűen tervezhetők, gyorsan szerelhetők és teljes mértékben újrahasznosíthatók a gyártás struktúrájának változása esetében.

 

Lean moduláris rendszerek

A moduláris rendszer eszközként szolgál a gyártási folyamatok optimalizálásához, valamint a Lean Manufacturing, Kaizen, Kanban és FIFO bevezetéséhez. Moduláris rendszerünkkel bármilyen alkalmazás gyorsan és egyszerűen felépíthető. Munkahelyi állomások, kanban és gravitációs állványok, görgős sínekkel ellátott állványok. A moduláris rendszerek így nemcsak a raktárban, hanem a termelésben is használhatóak.

Miért moduláris rendszer?

Kaizen moduláris rendszer

Mindenki, aki a Lean termelési módszerek folyamatos fejlesztésének és megvalósításának világában mozog, minden bizonnyal sokszor találkozott a “Kaizen” kifejezéssel.

 

A Kaizen a fokozatos fejlesztés módszere, amely a folyamatok és munkafolyamatok fokozatos optimalizálására, a minőség növelésére és a selejt csökkentésére, az anyag- és időmegtakarításra összpontosít, ami költségcsökkentéshez vagy munkahelyi biztonsághoz vezet, illetve csökkenti a munkahelyi baleseteket. A veszteségek kiküszöbölése, a minőség és a hatékonyság javítása soha véget nem érő folyamatok.

 

A Kaizen folyamatos fejlődést jelent. Ez azt jelenti, hogy nem elégszünk meg a meglévő megoldási móddal, hanem folyamatosan vizsgáljuk, hogyan lehetne tovább javítani és hatékonyabbá tenni. Ennek eredményeként a Kaizen a termelési szabványok folyamatos növekedése. A munkahelyi alkalmazásban a KAIZEN folyamatos fejlődést jelent, bevonva mindenkit – vezetőket és beosztottakat egyaránt.

 

A rendkívül versenyképes környezetben való sikerhez nemcsak minőségi termékre van szükség, hanem a termelési és irányítási folyamatok hatékonyságának folyamatos növelésére is. A Lean menedzsment és a Kaizen bevált módszerei hatékonyan csökkentik a hulladékot, időt és munkaerőt takarítanak meg, és fokozatosan hozzájárulnak a magasabb nyereséghez.

 

Moduláris rendszerünk egy jó eszköz lehet, a folyamatos fejlesztési folyamatainak eléréséhez.

Munkaállomások / Gyártócellák

Az alaposan átgondolt munkaterület, amelyet a termelési műveletek hatékonyabb munkájára terveztek, minden sikeres gyártási, logisztikai vagy raktározási vállalat sarokköve. Rugalmas, rendkívül tartós és könnyen állítható moduláris csőrendszer a munkahelyre szabva. Nagy hangsúlyt fektetünk a termelés racionalizálására és a működési költségek csökkentésére.

Tároló állványok – FIFO Polcok

A moduláris cső- vagy alumínium állványrendszer mindazok számára alkalmas, akiknek egyszerű, gyors és gazdaságos tárolási módra van szükségük. A lehető legjobb helykihasználással és a raktárbővítési költségek csökkentésével. Rackrendszerek, gravitációs állványok vagy kanban állványok helytakarékos megoldásokhoz. A meghatározott helyre szánt egyedi állványoktól a személyre szabott állványrendszerekig.

Vontatmányok - Komissiózó kocsik

Moduláris szállító- és anyagszállító kocsik biztosítják a gyártóüzemek belső ellátását. Tárolóanyagok és megrendelések komissiózására alkalmas kocsik, textilpolcokkal ellátott kocsik vagy állványok különböző alkatrészek és késztermékek felakasztására. A Lean elvű kocsik alkalmasak a folyamaton belüli idők lerövidítésére, az anyagszállítás egyszerűsítésére és a készletek csökkentésére a gyártóüzemben.

Munkaasztalok

A stabil, megfelelő minőségű, moduláris munkaasztalok fontos a alapkövei egy gyártó -termelő vállalatnak. Biztonságos és hatékony munkakörnyezetet biztosít, amely növeli a termelékenységet és csökkenti a balesetek kockázatát. A moduláris munkapadjaink rugalmasságot kínálnak, mivel egyedi feladatokhoz és igényekhez igazíthatók. A stabil munkaasztal elengedhetetlen a precíz munkavégzéshez és a szerszámok biztonságos tárolásához, ami elvárás a kiváló minőségű termékek előállításához. A megfelelő minőségű munkapad kiválasztása biztosítja a hosszú élettartamot és csökkenti a meghibásodások kockázatát, így hosszú távon időt és pénzt takarít meg.

Alkatrészek

Rugalmas és stabil alkatrészek moduláris cső- és alumínium profilrendszerekhez, amelyek ideálisak a gyártás és a belső logisztika egyszerűsítéséhez. Az egyes komponensek biztosítják az állandó stabilitást, a teljes rendszer gyors és egyszerű állíthatóságát, a könnyű használatot vagy a hosszú élettartamot. Az egyes csövek színváltozatai nagyszerű választást tesznek lehetővé az Ön személyes preferenciái szerint.