X
  • Nincs termék a kosárban

Manipulátorok

MANIPULÁTOROK

INDEVA Ipari intelligens emelőberendezések

A Lean Technology Hungária Kft. az INDEVA berendezések hivatalos és kizárólagos forgalmazója Magyarországon, és Szerbiánan.

A manipulátorokról pár szóban:

Olyan emeléstechnikai eszközök, melyeket jellemzően gyártásban, ipari környezetben és logisztikai területen alkalmaznak, nagy terhek (20-320 kg) kezelésére, ergonómiai vagy biztonsági szempontokból. Úgy tervezték, hogy a terheket precízen, gyorsan és pontosan mozgatják, pozícionálják, és nagy mértékben testreszabhatóak az adott alkalmazáshoz. A termék megfogására standard Indeva szerszámok számos változata alkalmazható, de egyedi szerszám tervezésére és gyártására is van lehetőség.

 

A hagyományos darukhoz, láncos emelőkhöz képest nagyobb rugalmasságot, biztonságot és ergonómiai előnyöket kínálnak, míg az automata robotokhoz képest jellemzően kisebbek, pontosabbak, és jobban megfelelnek a nagyobb emberi irányítást és testreszabást igénylő alkalmazásokhoz.

INDEVA intelligens ipari manipulátorok egyedi megfogó szerszámokkal. Keressen minket bizalommal!

LIFTRONIC ® Elektromos manipulátorok

A LIFTRONIC® manipulátorok a teherkiegyensúlyozó berendezések legfejlettebb változata. Ezen berendezések vezérlését egy mikroprocesszor végzi a hagyományos pneumatikus vezérlés helyett, így nincs kitéve azoknak a tipikus korlátoknak, amik a hagyományos gépeknél jelentkezik, ezért sokkal jobb teljesítménnyel és magasabb megbízhatósággal működnek. A LIFTRONIC® széria termékeivel a gép kezelői magabiztosan, nagy sebességgel és pontossággal mozgathatnak terheket. A fejlett vezérlő rendszerének köszönhetően folyamatosan felügyeli a teher változását és az operátor szándékait, így a kezelője számára a nehéz anyagok mozgatása olyan lehet, mintha csak grammokat emelne.

INDEVA intelligens ipari manipulátorok egyedi megfogó szerszámokkal. Keressen minket bizalommal!

PN- Pneumatikus manipulátorok

Az INDEVA® család legújabb generációs ipari manipulátorai. Egyesítik a hagyományos pneumatikus manipulátorok erejét az INDEVA® intelligenciájával. Az emelést pneumatikus munkahenger végzi, de elektronikus vezérlésűek.

Merev paralelogramma karszerkezettel rendelkezik, jellemzően nem tömegközéppontban történő emelésnél alkalmazzuk, vagy olyan feladatnál, ahol a mozgatási feladat merev függesztést kíván.

Indeva pneumatikus és elektromos emelőberendezések egyedi megfogó szerszámokkal. Keressen minket bizalommal!