X
  • Nincs termék a kosárban

Elektromos konveyorpályák

Görgőspályák, szállítószallagok 

Magas kopásállóságú műanyag bevonatos és rozsdamentes acél csövek, eloxált vagy festett alumínium csövek, acél csatlakozók, görgős pályák, megvezetők, kerekek és minden olyan kiegészítő mely egy LEAN elv alapján tervezett ergonomikus munkaállomás, gyártócella vagy termelő egység kiépítéséhez szükséges akár ESD kivitelben is.

Az alkatrészeinkből készülő egységek egyszerűen tervezhetők, gyorsan szerelhetők és teljes mértékben újrahasznosíthatók a gyártás struktúrájának változása esetében.

 

Görgőspályák, szállítószallagok hatékonyabbá és gazdaságosabbá teszik az anyagmozgatást, csökkentve az emberi munkaerő szükségességét, és segítenek minimalizálni a termékek vagy anyagok károsodását. A szállítószalag rendszerek kulcsfontosságúak az ipari termelés és a logisztika területén, és számos iparágban használják, mint például az autóipar, az élelmiszeripar, az elektronikai gyártás és még sok más területen.

 

Hajtott szakaszok, fékező szakaszok, torlasztó szakaszok és fordító asztalok beépítésével a konveyor pályák könnyen testre szabhatók a vállalatok és gyártósorok igényeihez. Számos különböző típusú szállítószalag és alkatrész áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az optimális megoldás kiválasztását az adott feladathoz.

BELT KONVEYOR

BELT KONVEYOR

BELT KONVEYOR

KONVEYOR

KONVEYOR FORDÍTÓ

KONVEYOR

KONVEYOR

manuális KONVEYOR

szállítószalag

konveyor fordító

konveyor egyenes szakasz